Oldalak

2013. május 31., péntek

Vállalkozási fertőzések, corvinus és kontárkodás

Érezted már úgy, hogy bogarak mászkálnak rajtad, de valójában nincs ott egy sem? Azok mindazon halott bogarak szellemei, akiket MEGÖLTÉL.

Megint el akartam tűnni, nem volt mondanivalóm, de meggondoltam magam. A rajz terén is elgondolkodtam rajta, hogy mostantól értelmetlen kis tájképeket és bokrokat fogok sorozatgyártani. Bár nem ezt teszem, de ezt határoztam el. És a saját szabályaimat is leköpöm.

Vége a vizsgaidőszaknak, minden elsőre és aranyosan, az egyetem mégis hátulról erőszakolt meg, és vonta kétségbe a szakosodást, így még vita tárgya, hogy szeptembertől füvészkertben gyakorlat, vagy szakosodás. Szemem sem rebben, a szervezetlenség és káosz a tetőfokára hágott, de a corvinustól pont ennyit vártam. Lehet, hogy következő nap belépve az arborétumba már nem is lesznek ott az épületek, és amikor érdeklődni kezdek róla, hogy hova lett az a több, mint 100 teljesített kredit, és az elmúlt 3 év, csak furcsán néznek majd rám, és közlik, hogy a budai campus sohasem létezett, és te sem értél el soha semmit. Ez már csak ilyen. Valamit véglegesen kiöltek belőlem, majd a későbbiekben kiderül, hogy pontosan mekkora is az okozott kár. A pontot az i-re ez a dia tette fel:

Azt hiszem, rendes ember sem szeretnék lenni egy ilyen erőltetett, mosolyt vágok a szád helyére késsel, ha nem pozitívan állsz hozzá a fejed felett sütő napocskához világban. Vállalkozást pedig akkor is indítok, ha nem akarok, mert kimosták az agyamat.

Imádkozzatok a sziámi harcoshalacskámért, mert beteg, és rajtam kívül senki más nem hisz abban, hogy meggyógyul. Szerintük ez csak egy hal, és a másfél évével éppen eleget élt már. Nagyon bízom most ebben a baktopurban, hogy segít majd rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése